Vélemények Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró és termékinformációk

Terméknév: Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró Haj- és szakállnyírógép Sencor

Termékleírás: Gyakori vendég a fodrásznál és nem szeretné túlköltekezni magát? Rendelje meg ezt az extra csendes nagysebességű motorral rendelkező hajnyírót , amely 25 mm élhosszúságú pengével rendelkezik. A fésűs feltét nélkül is használható hajnyíráshoz, állítható hajnyírási magasság 1 és 8 mm között. Grafikus hajnyírási magasság kijelzéssel. Levehető és könnyen tisztítható hajnyíró feltét. Az ergonomikus fogantyú, a kézben nem csúszik meg. Működése tápkábel, vagy a beépített NiMH akkumlátor - 50 perces üzemeltetést biztosító akkumulátor segítségével lehetséges. Akkumulátor kapacitása 600 mAh. LED töltésjelzővel. A hálózati vezeték hossza: 145 cm. A mellékelt tartozékok: töltő adapter, tisztítókefe. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Haj- és szakállnyírógép.

Reviews Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró
Termék felülvizsgálata Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669174034
- a termék kategóriában van Haj- és szakállnyírógép


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró Haj- és szakállnyírógép
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Haj- és szakállnyírógép Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SHP 3301BL Akkumlátoros hajnyíró) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669174034 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.