Vélemények Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz és termékinformációk

Terméknév: Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz Digitális konyhai mérlegek Sencor

Termékleírás: Lépjen be a játékos színek világába és díszítse velük konyháját. Bemutatjuk ezt az új Sencor Pastels színes konyhai eszközök kollekcióját, amelyben a hasznos funkciók és a friss design egyesül. Engedje, hogy otthona elbűvölő legyen és főzés, vagy munka közben jókedvre derítse Önt. A Sencor SKS mérleg biztosítani fogja az egyes adalékok pontos adagolását és lemérését. Mindig tudni fogja miből mennyi van otthonában. Kényelmesen érintéssel vezérelhető, hosszú élettartamú nagy megvilágított LCD kijelzővel. Vezérlése gyerekjáték. Egy tömbből álló műanyag kivitel az egyszerű és higiénikus tisztán tartáshoz. A mérési pontosság 1 gram és négy beépített szenzor garantálja a pontosságot. A mérleg mérési tartománya 5 kg. Nem hiányozhat a praktikus TARA funkció sem. A TARA funkció a tál és a korábban hozzáadott alapanyagok tömegének kivonásához. Többféle mértékegységgel dolgozhat (g/ml/lb/fl:oz). A Sencor design konyhai mérleg további funkciói: fokozatos mérés, automatikus kikapcsolás – ha a készüléket nem használják, a lemerülő elem és túlterhelés jelzése.Csatolt tartozék: 3 x 1,5V (AAA) elem... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz mert kedvező ár 4 890 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Digitális konyhai mérlegek.

Reviews Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz
Termék felülvizsgálata Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 890 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669156627
- a termék kategóriában van Digitális konyhai mérlegek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz Digitális konyhai mérlegek
4 890 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Digitális konyhai mérlegek Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SKS 31GR konyhai mérleg, türkiz) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669156627 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Digitális konyhai mérlegek - További termékek megtekintése