Vélemények Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila és termékinformációk

Terméknév: Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila Digitális konyhai mérlegek Sencor

Termékleírás: Lépjen be az örvénylő színek játékos világába, ami élettel tölti meg konyháját. Bemutatjuk a sokszínű konyhai kisegítők új kollekcióját, melyek a Sencor márka Pastels családjába tartoznak. A friss dizájn és a kimagasló funkció egyesül bennük. Hagyja felragyogni konyháját, és ezt a nagyszerű hangulatot bármikor átélheti, amikor konyhájában tüsténkedik.A Sencor SKS konyhai mérlege mindig a szükséges alapanyagok pontos tömegét mutatja, és tökéletes rálátást nyújt konyhája felszereltségére. Kényelmesen, érintéssel vezérelhető. Hosszú élettartamú és nagyméretű, megvilágított LCD kijelzőjének köszönhetően, szinte, gyerekjáték a működtetése. Ennek a kis konyhai segítőtársnak a felülete egyetlen egy műanyag darabból áll, csakis azért, hogy leegyszerűsítse a karbantartását.Négy szenzoros, beépített érzékelőjével garantáltan 1 g-os pontossággal mutatja a mért adatokat. A mérlegre helyezhető súly max. 5 kg. Nem hiányozhat egy másik praktikus funkció sem, ami lenullázása az edény súlyát (TARA). Egyetlen egy gombnyomásra kivonja az edény/tál tömegét és csak a tiszta végeredmény marad.A készülék működése közben sokféle mértékegységet tud kezelni – g/ml/lb/fl/oz. A Sencor dizájn konyhai mérleg funkcióinak egyéb jellemzői a folyamatos újramérés, az automatikus kikapcsolás mérés nélküli állapotban és az elem alacsony töltöttségét vagy túlterheltségét mutató kijelző.Mellékelt kiegészítők: 3 db x 1,5 V ceruzaelem (AAA).... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila mert kedvező ár 4 790 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Digitális konyhai mérlegek.

Reviews Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila
Termék felülvizsgálata Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 790 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669156665
- a termék kategóriában van Digitális konyhai mérlegek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila Digitális konyhai mérlegek
4 790 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Digitális konyhai mérlegek Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SKS 35VT konyhai mérleg, lila) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669156665 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Digitális konyhai mérlegek - További termékek megtekintése