Vélemények Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila és termékinformációk

Terméknév: Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila Digitális konyhai mérlegek Sencor

Termékleírás:  Konyhaimérleg kivehető színes edénnyel. Nem kétséges, hogy a Sencor konyhai mérleg igazi segítség a konyhában. Mindig készen áll az egyes ӧsszetevők mérésére, felesleges  várakozás nélkül. Nagy előnye a süllyesztett kivehető edénye, amelyet a mérleggel együtt tárolhat. Szükség esetén készen áll az azonnali használatra. Az edény széle csak kis mértékben haladja meg a mérleg széleit, ami nagyon praktikus a helytakarékosság szempontjából. A mérőedény nagyon egyszerűen kivehető a mérlegből. A mérleg az 1 liter térfogatú edénnyel 5 kb-ig képes lemérni az alapanyagokat, 1 grammos pontossággal. 4 precíziós érzékelővel a még pontosabb mérés érdekében. Tára funkcióval és fokozatos mérés funkcióval, amit minden szakács értékelni fog. A szilárd alapanyagok mérésén kívül képes a víz, vagy tej térfogatát is lemérni. A nemzetkӧzi konyha receptjei sem okozhatnak gondot, mivel a választható mértékegységek kӧzӧtt az angolszász mértékegységeket (súly, térfogat) is megtalálhatja. A kijelző 13 mm-es nagyságú számai garantálják, hogy jól áttekinthető és egyszerűen kezelhető a mérlegnek. A Sencor SKS 4004 mérleg gyenge elem figyelmeztetéssel. Amennyiben a mérleget nem használja, 2 perc után automatikusan kikapcsol. Technikaijellemző:   -       Méretek (szélesség x mélység x magasság): 188 x 225 x 73 mm -       Az edény belső méretei (átmérő x magasság): 170 x 50 mm -       Súly: 0,39 kg -       Tartozékok: 2 x 1,5V AAA méretű elem -       Praktikus, kivehető mérőedény (1000 ml űrtartalommal) -       Nagyméretű LCD kijelző (40 x 18 mm) inverz háttérvilágítással -       Számjegyek magassága a kijelzőn: 13 mm -       Méréshatár / Mértékegység: 5 kg / 1 g -       Érintéssel vezérelhető gombok (hosszabb élettartam) -       Tára funkció -       Fokozatos mérés funkció -       Tej és víz mennyiségének mérése (ml/fl:oz) -       Tej és víz mennyiségének mérése (ml/fl:oz) -       4 precíziós érzékelő a még pontosabb mérés érdekében -       Gyenge elem és méréshatár túllépés figyelmeztetés -       Automatikus kikapcsolás inaktivitás esetében (2 perc után) ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila mert kedvező ár 4 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Digitális konyhai mérlegek.

Reviews Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila
Termék felülvizsgálata Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669104314
- a termék kategóriában van Digitális konyhai mérlegek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila Digitális konyhai mérlegek
4 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Digitális konyhai mérlegek Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SKS 4004VT konyhai mérleg, lila) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669104314 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Digitális konyhai mérlegek - További termékek megtekintése