Vélemények Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld és termékinformációk

Terméknév: Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld Digitális konyhai mérlegek Sencor

Termékleírás: Sencor márkájú digitális konyhai mérleg többféle színben egyszerű irányítással. A konyha gyönyörű kiegészítője és egyben praktikus segítség is. Termékleírás: különösen vékony kivitel (16 mm) üvegfelület a könnyű és higiénikus tisztán tarthatóság érdekében nagyméretű LCD kijelző (55 x 25 mm) hőkezelt biztonsági üveg (4 mm) méréshatár: 5 kg mértékegység 1g érintésérzékelővel ellátott vezérlőpanel (hosszú elem-élettartam a gomb nélküli vezérlésnek köszönhetően) tára funkció fokozatos mérés 4 precíziós érzékelő a még pontosabb mérés érdekében választható mértékegység (g/ml) gyenge elem és méréshatár túllépés figyelmeztetés automatikus kikapcsolás a mérés után (60mp elteltével) értékek elmentése: NEMTechnikai adatok: tartozék: 1 x 3V CR2032 lítium elem (a csomagolás része) méretek (Sz x Mé x Ma): 201 x 184 x 16 mm tömeg: 0,49 kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld mert kedvező ár 4 045 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Digitális konyhai mérlegek.

Reviews Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld
Termék felülvizsgálata Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 045 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669132959
- a termék kategóriában van Digitális konyhai mérlegek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld Digitális konyhai mérlegek
4 045 Ft
Az áruk elérhetősége
01.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Digitális konyhai mérlegek Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SKS 5021GR konyhai mérleg zöld) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669132959 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Digitális konyhai mérlegek - További termékek megtekintése