Vélemények Sencor SLR 33 textilborotva és termékinformációk

Terméknév: Sencor SLR 33 textilborotva Kis takarítóeszközök Sencor

Termékleírás: A bolyhok gyors és egyszerű eltávolítására a pulóverekről, ing gallérokról, plédekről, kabátokról és minden más anyagról is. A textilborotvának köszönhetően ruhái olyanok lesznek, mint az újak. Három pengés rendszer – nem károsítja a finom ruhákat. Egyszerűen kivehető, átlátszó bolyhgyűjtő. elemekkel működtethető tartozékok: 2 x 1,5V AA ceruzaelem méretek (Sz x Mé x Ma): 50 x 74 x 104 mm tömeg: 92 g... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SLR 33 textilborotva mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kis takarítóeszközök.

Reviews Sencor SLR 33 textilborotva
Termék felülvizsgálata Sencor SLR 33 textilborotva

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SLR 33 textilborotva -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SLR 33 textilborotva és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SLR 33 textilborotva Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SLR 33 textilborotva és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669090075
- a termék kategóriában van Kis takarítóeszközök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SLR 33 textilborotva Kis takarítóeszközök
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kis takarítóeszközök Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SLR 33 textilborotva) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669090075 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.