Vélemények Sencor SMG 4382 húsdaráló és termékinformációk

Terméknév: Sencor SMG 4382 húsdaráló Konyhai berendezések Sencor

Termékleírás: Húsdaráló különféle húsok gyors és egyszerû ledarálására, kapacitása min. 1,65 kg hús. A csomagolás tartatalmaz tartozékot a puha gyümölcsök (szederfélék, citrusok), illetve zöldségek préselésére. A húsdaráló csigája tömör alumíniumból készült. Háromféle vágótárcsa - durva (ovális forma), közepes 7,4 mm, és finom 4,2 mm, mely biztosítja a szükséges hús megfelelõ durvaságát. Tartozékok: tartozék húskészítmények elõállításához - májas hurka, kolbász tartozék zsemlemorzsa készítéséhez és zöldségek lereszeléséhez tartozék gyümölcspréseléshez Mûszaki adatok, és leírás: tartós, acél vágókések visszafelé mûködés funkció tartozéktároló a vágótárcsákhoz, és kábeltartó a készülék alsó részén csúszásgátló lábak... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SMG 4382 húsdaráló mert kedvező ár 26 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyhai berendezések.

Reviews Sencor SMG 4382 húsdaráló
Termék felülvizsgálata Sencor SMG 4382 húsdaráló

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SMG 4382 húsdaráló -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SMG 4382 húsdaráló és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SMG 4382 húsdaráló Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SMG 4382 húsdaráló és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 26 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669091669
- a termék kategóriában van Konyhai berendezések


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SMG 4382 húsdaráló Konyhai berendezések
26 145 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyhai berendezések Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SMG 4382 húsdaráló) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669091669 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyhai berendezések - További termékek megtekintése