Vélemények Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete és termékinformációk

Terméknév: Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete Smoothie készítők Sencor

Termékleírás: Ez a nutri mixer átváltoztatja az egész gyümölcsöt, diót, zöldséget, olajos magvakat és más kiváló élelmiszert tökéletes folyékony energiává az Ön teste számára. A tápláló koktélok javíthatják az alvás minőségét, az emésztést és a felépülést a sportteljesítmény után, ezenfelül segítenek ellátni energiával a testet egész nap folyamán. Sencor® Nutri Smart Blending Technology az egyedülálló eredményekért. Hat titán bevonatú, rozsdamentes acélból készült kiváló minőségű kivehető penge meggátolja az enzim és vitaminveszteségeket és csökkentik a tápláló koktélok oxidációját. A hordozható poharak Tritanból készülnek, ami garantálja a fokozott biztonságot és nem tartalmaz BPA-t. Előre beállított keverési programok: PULSE - a jég azonnali keveréséhez és zúzásához BLEND - különleges, frissítő, gyümölcsös smoothie-hoz EXTRA BLEND - kitűnő, tápláló, zöldséges smoothie-hoz Tartozékok: 1,0 l térfogatú edény 0,8 l térfogatú edény fedél ivónyílással tömítő fedél Műszaki adatok és specifikációk: a biztonsági mechanizmus csak a helyes helyzetben teszi lehetővé az indítást a csúszásmentes alap garantálja a fokozott biztonságot a kivehető részek mosogatógépben moshatók alkalmas a jég zúzására ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete mert kedvező ár 31 985 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Smoothie készítők.

Reviews Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete
Termék felülvizsgálata Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 31 985 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669208746
- a termék kategóriában van Smoothie készítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete Smoothie készítők
31 985 Ft
Az áruk elérhetősége
01.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Smoothie készítők Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SNB 6600BK Nutri turmixgép, fekete) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669208746 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Smoothie készítők - További termékek megtekintése