Vélemények Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő és termékinformációk

Terméknév: Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő Manikűr pedikűr Sencor

Termékleírás:  Ez az akkumulátoros Sencor márkájú lábreszelő fehér-rózsaszínű árnyalatban ideális segítség lesz az öreg megkeményedett bőr vagy a kéreg eltávolításánál. Az egyszerűen használható gyorsan forgó kő a hosszú élettartamú gyémántkristályokkal biztosítják, hogy bőre érintésre mindig sima legyen. A csiszoló kő kivehető és mosható. Biztosan értékelni fogja a reszelő ergonómikus formáját is a használati maximális kényelem érdekében. Tápegység 2x AAA elem, amelyek a csomagolás részei. Műszaki paraméterek: 1700 ford./perc kiváló minőségű DC motor a csomag tartalmaz: tisztító kefét ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Manikűr pedikűr.

Reviews Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő
Termék felülvizsgálata Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669195152
- a termék kategóriában van Manikűr pedikűr


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő Manikűr pedikűr
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
02.12.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Manikűr pedikűr Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SPE 4111RS Elektromos lábreszelő) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669195152 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Manikűr pedikűr - További termékek megtekintése