Vélemények Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény és termékinformációk

Terméknév: Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény Rizsfőzők Sencor

Termékleírás: Különleges edény rizsfőzéshez. A gőzölés elve alapján működik.   Térfogat: 1,5 l (1200 g rizs elkészítéséhez). Alkalmas mindenfajta rizs elkészítéséhez, a Sushi-hoz valót is beleértve.  Automatikus kikapcsolás a főzés befejezését követően, valamint átkapcsolás a „keep warm” funkcióra (a rizst akár 6 órán át melegen tartja).     Üvegfedél nyílással a felesleges gőz eltávozásához. Praktikus fogantyú mindkét oldalon. Tapadásmentes bevonatú, kivehető edény,  amely könnyű tisztíthatóságot biztosít. Jelzőfények, amelyek a működést és a hőmérséklet megtartását jelzik. Csúszásmentes lábak.  Mellékelt tartozékok: speciális rizs spatula , mérőpohár a rizshez és vízhez.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény mert kedvező ár 7 590 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rizsfőzők.

Reviews Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény
Termék felülvizsgálata Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 590 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669115303
- a termék kategóriában van Rizsfőzők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény Rizsfőzők
7 590 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rizsfőzők Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SRM 1500WH rizsfőző edény) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669115303 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rizsfőzők - További termékek megtekintése