Vélemények Sencor SSI 2027BL vasaló és termékinformációk

Terméknév: Sencor SSI 2027BL vasaló Gőzvasalók Sencor

Termékleírás: Gőzölős Sencor SSI 2028 YLvasaló rozsdamentes vasaló talppal, amely ellenáll a karcolódásnak. Szünetmentes hőfok- és páraszabályozás, függőleges gőzölés lehetősége. Könnyen tölthető átlátszó víztartály töltőedénnyel. A öntisztító Self-cleaning rendszerrel van felszerelve, ami eltávolítja a lerakódásokat. A vasalón termosztát, permetező gomb, szünetmentes gőzszabályzó és kontrollfény van, ami a beállitott hőfok tartását jelzi. A tápkábel 360°-ban elfordítható, így megakadályozza az összegabalyodást.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SSI 2027BL vasaló mert kedvező ár 4 645 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gőzvasalók.

Reviews Sencor SSI 2027BL vasaló
Termék felülvizsgálata Sencor SSI 2027BL vasaló

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SSI 2027BL vasaló -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SSI 2027BL vasaló és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SSI 2027BL vasaló Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SSI 2027BL vasaló és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 645 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669092949
- a termék kategóriában van Gőzvasalók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SSI 2027BL vasaló Gőzvasalók
4 645 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gőzvasalók Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SSI 2027BL vasaló) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669092949 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gőzvasalók - További termékek megtekintése