Vélemények Sencor SSI 8440GR vasaló és termékinformációk

Terméknév: Sencor SSI 8440GR vasaló Gőzvasalók Sencor

Termékleírás: A Sencor SSI 8440 GR gőzölős vasaló kerámia vasló felülettel rendelkezik, mely ellenáll a karcolásoknak, és remekül siklik a ruhán. A vaslóval igényes vásárlóink is elégedettek lesznek, mivel funkció közt megtalálják az öntisztítást, vízkömentesítást valamint az automatikus kikapcsolást is. Tulajdonságai: kerámia vasaló felület - ellenáll a karcolásoknak átlátszó víztartály, mely egyszerűen tölthető fokozatmentes hőmérséklet szabályozás gőzölés függőleges helyzetben is fokozatmentes gőzszabályozás locsológomb termosztát automatikus kikapcsolás - 8 perc függőlegesen - 30 másodperc vízszintesen működésjelző lámpa, mely felhívja figyelmét a beállított hőmérséklet megtartására 360°-ban körbeforduló kábelcsatlakozással így a vezeték nem tekeredik össze fogantyúja csúszásgátló felülettel rendelkezik a töltőpoharat tartalmazza a csomagolás méretei: 29,5×11,5×14 cm három tisztító funkciója: Self-Clean - automatikusan eltávolítja az ásványi lerakódásokat Anti-Calc - vízkőmentesítés, meggátolja a vízkő lerakódását a gőznyílásokban Drip-Stop - meggátolja a csepegést a vasaló felületéről... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SSI 8440GR vasaló mert kedvező ár 6 490 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gőzvasalók.

Reviews Sencor SSI 8440GR vasaló
Termék felülvizsgálata Sencor SSI 8440GR vasaló

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SSI 8440GR vasaló -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SSI 8440GR vasaló és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SSI 8440GR vasaló Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SSI 8440GR vasaló és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 490 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669092925
- a termék kategóriában van Gőzvasalók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SSI 8440GR vasaló Gőzvasalók
6 490 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gőzvasalók Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SSI 8440GR vasaló) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669092925 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.