Vélemények Sencor SSM4310WH szendvicssütő és termékinformációk

Terméknév: Sencor SSM4310WH szendvicssütő Szendvicssütők Sencor

Termékleírás: Szendvicssütő  rozsdamentes acél kivitelben, amely alkalmas 4 háromszög alakú szendvics elkészítéséhez. A praktikus méretek lehetővé teszik a szendvicssütő kisméretű konyhákban történő használatát is.  A szendvicsek elkészítését megkönnyíti a működésjelző, a felmelegedés-jelző és az automatikus hőmérséklet-szabályozás.   Tulajdonságok: tapadásmentes, könnyen tisztítható sütőfelület-kezelés hőszigetelt fogantyú és köpeny függőleges helyzetben is tárolható csúszásmentes lábak biztonsági hőbiztosíték a hálózati kábel hossza 75 cm  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SSM4310WH szendvicssütő mert kedvező ár 5 490 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szendvicssütők.

Reviews Sencor SSM4310WH szendvicssütő
Termék felülvizsgálata Sencor SSM4310WH szendvicssütő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SSM4310WH szendvicssütő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SSM4310WH szendvicssütő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SSM4310WH szendvicssütő Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SSM4310WH szendvicssütő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 490 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669138050
- a termék kategóriában van Szendvicssütők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SSM4310WH szendvicssütő Szendvicssütők
5 490 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szendvicssütők Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SSM4310WH szendvicssütő) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669138050 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szendvicssütők - További termékek megtekintése