Vélemények Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép és termékinformációk

Terméknév: Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép Konyhai berendezések Sencor

Termékleírás:  A tartozékok széles skálájának köszönhetően ez a konyhai robotgép minden konyhában kiválóan érvényesül. Használhatja keveréshez, habveréshez és dagasztáshoz egyaránt, továbbá tészták készítéséhez (lasagne, tagliatelle) is. Teste masszív, teljes egészében fémből készült, fém fogaskerekekkel.   A robotgép bolygós keverőrendszerrel rendelkezik, amely a betétek kettős forgási elvén alapul. A betét az edény belső kerülete mentén forog az óramutató járásával ellentétes irányban, egyidejűleg pedig a saját tengelye körül is, ellenkező irányban. Ezáltal biztosítható az összetevők alapos és egyenletes feldolgozása.   Tartozékok: dagasztólapát léggömb alakú habverőlapát keverőlapát és speciális flexi keverőlapát rozsdamentes acél, füles edény, űrtartalma 4,5 l + tároló fedél rozsdamentes acél edény egy fogantyúval, űrtartalma 5 l + tároló fedél 2 rozsdamentes acél betét tésztakészítéshez   Műszaki paraméterek és specifikációk: rendkívül erős, 1200 W-os motor 6 évre szóló garanciával fordulatszám-szabályozó zökkenőmentes állítással, 9 sebességfokozattal 2 kimenetes konstrukció Sencor Smart Power & Energy – az optimális fordulatszámhoz rozsdamentes acél edények mérőskálával 3 betét dagasztáshoz, keveréshez és könnyű tésztákhoz speciális FLEXI dagasztólapát a lágy tészták készítéséhez lengőkar multifunkciós fejjel csúszásgátlóval ellátott lábak ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép mert kedvező ár 122 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyhai berendezések.

Reviews Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép
Termék felülvizsgálata Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 122 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669234028
- a termék kategóriában van Konyhai berendezések


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép Konyhai berendezések
122 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyhai berendezések Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor STM 7330SL Konyhai robotgép) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669234028 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.