Vélemények Sencor STS 2651 kenyérpirító és termékinformációk

Terméknév: Sencor STS 2651 kenyérpirító Kenyérpirítók Sencor

Termékleírás: A Sencor STS 2651 kenyérpirítója igazán előnyös. Két nyílással a lágy pirítós vagy az erősebb pirítás kedvelőinek. A kenyérpirítót egy 7 fokozatú elektronikus időzítővel, egy pirítást megszakító gombbal, egy felmelegítés gombbal és egy fagyasztott kenyérféle/pékáru kiolvasztását elősegítő funkcióval látták el. Praktikus rozsdamentes acél kialakítása kiegészül egy kihúzható morzsatálcával és egy tároló hellyel a hálózati kábel részére.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor STS 2651 kenyérpirító mert kedvező ár 6 490 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kenyérpirítók.

Reviews Sencor STS 2651 kenyérpirító
Termék felülvizsgálata Sencor STS 2651 kenyérpirító

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor STS 2651 kenyérpirító -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor STS 2651 kenyérpirító és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor STS 2651 kenyérpirító Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor STS 2651 kenyérpirító és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 490 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669047116
- a termék kategóriában van Kenyérpirítók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor STS 2651 kenyérpirító Kenyérpirítók
6 490 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kenyérpirítók Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor STS 2651 kenyérpirító) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669047116 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kenyérpirítók - További termékek megtekintése