Vélemények Sencor SUB 190 melegítő takaró és termékinformációk

Terméknév: Sencor SUB 190 melegítő takaró Elektromos takarók Sencor

Termékleírás: A 150 x 80 cm méretű Sencor SUB 190 elektromos takaró megbízhatóan felmelegíti Önt. 100% poliészterből készült és mert levehető csatlakozóval és kábellel rendelkezik, bármikor kimosható. Jellemzői: 2 fokozatú hőmérséklet-beállítás ajánlott előmelegítési idő 30 perc mosható (levehető csatlakozó és kábel) anyaga: 100% poliészter (mű juh gyapjú) bekapcsolás fényjel túlmelegedés elleni védelem hálózati kábelhossz: 2,0 m teljesítményfelvétel 60 W ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SUB 190 melegítő takaró mert kedvező ár 7 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Elektromos takarók.

Reviews Sencor SUB 190 melegítő takaró
Termék felülvizsgálata Sencor SUB 190 melegítő takaró

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SUB 190 melegítő takaró -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SUB 190 melegítő takaró és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SUB 190 melegítő takaró Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SUB 190 melegítő takaró és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669105465
- a termék kategóriában van Elektromos takarók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SUB 190 melegítő takaró Elektromos takarók
7 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Elektromos takarók Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SUB 190 melegítő takaró) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669105465 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Elektromos takarók - További termékek megtekintése