Vélemények Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke és termékinformációk

Terméknév: Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke Robot porszívók Sencor

Termékleírás: A Sencor SVC 7020BK robot porszívó, mely a tökéletes takarítás érdekében 3 programot kombinál. A porszívó üzemideje 50 perc  egy töltéssel,  speciális érzékelőkkel van ellátva, melyek megakadályozzák leesését a lépcsőről , és akár az 1 cm magas küszőbőn is könnyedén átgurul.. Tulajdonságai: ideális laminált és fa padló, parketta, linóleum, padlócsempe stb. tisztítására ütközésgátló elülső érzékelő nagyon halk üzemmód két szélső forgó kefe a sarkak tökéletes tisztításához „mop“ funkció speciálnisantistatikus portörlővel (a csomagolás része) a tökéletes takarítás érdekében 3 funkciót kombinál - random (véletlenszerű mozgás) spiral (körkörös mozgás) along the Wall (mozgás a falak mentén) speciális érzékelők , melyek megakadályozzák leesésé a lépcsőről (4 különböző állapot a lépcsőfokok magassága alapján) üzemideje 50 perc egy töltéssel önműködő kikapcsolás a kerekek elakadása esetén  eltávolítható fő meghajtó kerekek a könnyű tisztításhoz küszöbmagasság tolerancia 1 cm (portörlő felcsatolása nélkül) állapotjelző lámpa: készenléti állapot, feltöltés, teljes feltöltés  gyenge elem állapotjelző lámpa... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke mert kedvező ár 26 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Robot porszívók.

Reviews Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke
Termék felülvizsgálata Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 26 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669108374
- a termék kategóriában van Robot porszívók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke Robot porszívók
26 495 Ft
Az áruk elérhetősége
02.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Robot porszívók Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SVC 7020BK robot porszívó - szürke) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669108374 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Robot porszívók - További termékek megtekintése