Vélemények Sencor SWK 1755 vízforraló és termékinformációk

Terméknév: Sencor SWK 1755 vízforraló Gyorsforralók Sencor

Termékleírás: A Sencor SWK 1755 vízforraló nagyon egyszerűen kezelhető, fedele könnyen nyitható – gomb segítségével, amely a fogó felső részében  található.Jellemzők: vízszint-ellenőrző indikátor fedele könnyen nyitható, gomb segítségével, amely a fogó felső részében  található kivehető, így könnyedén tisztán tartható mosható szűrő túlhevülés elleni védelem víz nélküli bekapcsolás esetére STIRX csatlakozó nemesacél fűtőtalp rozsdamentes kivitelezés – csiszolt felület... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SWK 1755 vízforraló mert kedvező ár 10 390 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyorsforralók.

Reviews Sencor SWK 1755 vízforraló
Termék felülvizsgálata Sencor SWK 1755 vízforraló

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SWK 1755 vízforraló -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SWK 1755 vízforraló és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SWK 1755 vízforraló Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SWK 1755 vízforraló és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 390 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669086245
- a termék kategóriában van Gyorsforralók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SWK 1755 vízforraló Gyorsforralók
10 390 Ft
Az áruk elérhetősége
30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyorsforralók Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SWK 1755 vízforraló) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669086245 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyorsforralók - További termékek megtekintése