Vélemények Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete és termékinformációk

Terméknév: Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete Hőmérők Sencor

Termékleírás:  Digitális meteorológiai állomás vezeték nélküli hőmérséklet-érzékelővel, amely megjeleníti ak ülső és belső hőmérsékletet.   Műszaki paraméterek: az idő megjelenítése 12/24-órás üzemmód belső hőmérséklet-tartomány: -9°C és +50°C között külső hőmérséklet-tartomány: -30°C és +55°C között a mérés pontossága: +1,5 °C a külső hőmérséklet alakulása a minimum és maximum hőmérséklet feljegyzése csupán egy érzékelő csatlakoztatási lehetősége sugárzási frekvencia: 433 MHz hatókör: akár 30 m nyílt térben a hőmérő áramellátása: 2 x 1,5 V, AAA-típusú elem (az elemek nem képezik a csomagolás részét) Az érzékelő áramellátása: 2 x 1,5 V, AAA-típusú elem (az elemek nem képezik a csomagolás részét) az érzékelő méretei: 6 x 2,7 x 9,6 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete mert kedvező ár 4 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Hőmérők.

Reviews Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete
Termék felülvizsgálata Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669157914
- a termék kategóriában van Hőmérők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete Hőmérők
4 395 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Hőmérők Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SWS 25 BS Hőmérő vezeték nélküli érzékelővel, fekete) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669157914 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Hőmérők - További termékek megtekintése