Vélemények Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér és termékinformációk

Terméknév: Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér Időjárás állomások Sencor

Termékleírás:  Digitális meteorológiai állomás vezeték nélküli hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel, amely megjeleníti a külső és belső hőmérsékletet és a levegő páratartalmát. Az időjárás-előrejelzés szimbólumok segítségével jelenik meg a nagyméretű, kék háttérvilágítással rendelkező kijelzőn. Az órát rádiójel vezérli (automatikus idő- és dátumbeállítás a világ legpontosabb órái szerint) és 12/24-órás üzemmódban képes a működésre.   Műszaki paraméterek: az idő, dátum és a hét napjainak megjelenítése hónap fázis ébresztő ismételt csengéssel belső hőmérséklet, belső páratartalom, külső hőmérséklet, külső páratartalom a hőmérséklet és páratartalom változási tendenciáinak megjelenítése memória és a hőmérséklet és páratartalom maximum és minimum értékei a belső hőmérséklet mérési tartománya: 0 és 50°C között a külső hőmérséklet mérési tartománya: -20°C és +60°C között a belső páratartalom mérési tartománya 20% és 95% RV között a külső páratartalom mérési tartománya 20% és 95% RV között kényelmi index ikonok akár három vezeték nélküli érzékelő csatlakoztatási lehetősége hatókör: akár 30 m szabad területen az állomás áramellátása: 3 x 1,5 V, AA-típusú elem az érzékelő áramellátása: 2 x 1,5 V, AAA-típusú elem ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér mert kedvező ár 7 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Időjárás állomások.

Reviews Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér
Termék felülvizsgálata Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sencor vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér Sencor

További termékképek, részletesebb leírások Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Sencor, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sencor
- code EAN 8590669135943
- a termék kategóriában van Időjárás állomások


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér Időjárás állomások
7 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Időjárás állomások Sencor

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sencor SWS 51W Meteorológiai állomás vezeték nélküli érzékelővel, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sencor), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669135943 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Időjárás állomások - További termékek megtekintése