Vélemények SET-UP palack állvány, fehér és termékinformációk

Terméknév: SET-UP palack állvány, fehér Bortartó állványok Koziol

Termékleírás: Ezzel a méhkaptárra emlékeztető modern elemekből álló moduláris állvánnyal elkészíthetők úgy a kisebb elemek, vagy egész falak befedhetők vele a padlótól a mennyezetig, azonos színben, vagy a színek kombinálhatóak és teljesen absztrakt minták készíthetők belőle. A palackok mellett más tárgyak tárolására is fel lehet használni, mint pl. újságok, magazinok. textíliák, stb.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék SET-UP palack állvány, fehér mert kedvező ár 12 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bortartó állványok.

Reviews SET-UP palack állvány, fehér
Termék felülvizsgálata SET-UP palack állvány, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a SET-UP palack állvány, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Koziol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket SET-UP palack állvány, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok SET-UP palack állvány, fehér Koziol

További termékképek, részletesebb leírások SET-UP palack állvány, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Koziol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Koziol
- code EAN 4002942135297
- a termék kategóriában van Bortartó állványok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

SET-UP palack állvány, fehér Bortartó állványok
12 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bortartó állványok Koziol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (SET-UP palack állvány, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Koziol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4002942135297 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bortartó állványok - További termékek megtekintése