Vélemények Shock Absorber Run Bra Ladies és termékinformációk

Terméknév: Shock Absorber Run Bra Ladies Modern és elegáns ruha Shock Absorber

Termékleírás: Shock Absorber Run Bra Ladies The Shock Absorber Run Bra is made using a Dry Action system that is intelligent and dynamic so you stay comfortable and dry at every step of your training session, while the infinity 8 design reduces up to 78% bounce. > Shock Absorber Run Bra > Infinity 8 design > Seamless inner > Non-slip, padded straps > Moisture wicking > Bounce control > Dry action system > 81% polyamide, 10% polyester, 9% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Shock Absorber Run Bra Ladies mert kedvező ár 9 483 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Shock Absorber Run Bra Ladies
Termék felülvizsgálata Shock Absorber Run Bra Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Shock Absorber Run Bra Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Shock Absorber vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Shock Absorber Run Bra Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Shock Absorber Run Bra Ladies Shock Absorber

További termékképek, részletesebb leírások Shock Absorber Run Bra Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Shock Absorber, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 483 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Shock Absorber
- code EAN 2423005063258
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Shock Absorber Run Bra Ladies Modern és elegáns ruha
9 483 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Shock Absorber

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Shock Absorber Run Bra Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Shock Absorber), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2423005063258 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése