Vélemények Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm és termékinformációk

Terméknév: Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm Kerti virágcserepek Plastia

Termékleírás: A Siesta fali önöntöző virágtartó professzionális önöntöző rendszerrel rendelkezik, amelynek segítségével a növények annyi nedvességet szívnak fel, amennyire szükségük van, ezáltal megelőzhető a túlöntözésük vagy a kiszáradásuk. A gyökérrendszerhez a nedvesség a tartálytérből kerül a vízvályúk segítségével. A Siesta önöntöző virágtartót a falra kell függeszteni horgok vagy csavarok segítségével, amelyek nem képezik a csomagolás részét. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm mert kedvező ár 1 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti virágcserepek.

Reviews Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm
Termék felülvizsgálata Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Plastia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm Plastia

További termékképek, részletesebb leírások Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Plastia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Plastia
- code EAN 8590415518495
- a termék kategóriában van Kerti virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm Kerti virágcserepek
1 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti virágcserepek Plastia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Siesta fali önöntöző virágtartó, csokoládé, 29 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Plastia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590415518495 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti virágcserepek - További termékek megtekintése