Vélemények Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm és termékinformációk

Terméknév: Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm Kötények Šik v kuchyni

Termékleírás: A Mrs. Right konyhai kӧténnyel a Sikk a konyhában-tól a konyha királynője lesz. A konyhai kӧtény univerzális méretű. Mindenki számára ideális, aki számára a fodrok nem túl jelentősek. A derékszalaggal állítható be a mérete. A lenyomatot nem szabad vasalni. A kӧtény Csehországban készült. Méretek: -      A felső rész hossza 22,5 cm (beállítható) -      Az alsó rész hossza 75 cm -      A kӧtény szélessége 70 cm -      Derékszalag hossza 2x 70 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm mert kedvező ár 5 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kötények.

Reviews Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm
Termék felülvizsgálata Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Šik v kuchyni vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm Šik v kuchyni

További termékképek, részletesebb leírások Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Šik v kuchyni, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Šik v kuchyni
- code EAN
- a termék kategóriában van Kötények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm Kötények
5 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kötények Šik v kuchyni

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sikk a konyhában női konyhai kӧtény Mrs. Always right, 70 x 75 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Šik v kuchyni), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kötények - További termékek megtekintése