Vélemények Simax Eva üvegkancsó 1 l és termékinformációk

Terméknév: Simax Eva üvegkancsó 1 l Teáskannák

Termékleírás: A vízforraló kancsó kemény boroszilikát üvegből készült, ez egy pyrex hőálló üveg, amely a konyhában a kívánt anyagok közé tartozik. Nagyon ellenálló mechanikusan és termikusan (ellenállás +300 / -40 fok) is. Előnye, hogy tartós és higiénikus (sima és nem porózus). Könnyen karbantartható - mosogatógépben mosható. Ideális hideg és meleg tea készítéséhez. Vigyázat - A gázon való melegítésnél lángelosztó használata szükséges!... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Simax Eva üvegkancsó 1 l mert kedvező ár 2 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Teáskannák.

Reviews Simax Eva üvegkancsó 1 l
Termék felülvizsgálata Simax Eva üvegkancsó 1 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Simax Eva üvegkancsó 1 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Simax Eva üvegkancsó 1 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Simax Eva üvegkancsó 1 l

További termékképek, részletesebb leírások Simax Eva üvegkancsó 1 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8593419327117
- a termék kategóriában van Teáskannák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Simax Eva üvegkancsó 1 l Teáskannák
2 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Teáskannák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Simax Eva üvegkancsó 1 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8593419327117 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Teáskannák - További termékek megtekintése