Vélemények Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers és termékinformációk

Terméknév: Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers Modern és elegáns ruha Skechers

Termékleírás: Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers These Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers have been crafted with a gel-infused memory foam insole which delivers luxurious comfort directly underfoot, whilst the Lite-Weight foam midsole maximises cushioning to reduce foot fatigue. The shoes have deep flex grooves which allows you to move with complete freedom and the Skechers branding completes the stylish look. > Junior Girls Trainers > Full lace fastening > Gel-Infused Memory Foam insole > Lite-Weight foam midsole > Flex grooves > Skechers branding > Lightweight > Skechers branding > Upper: Textile/Synthetic, Lining: Textile, Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers mert kedvező ár 27 107 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers
Termék felülvizsgálata Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Skechers vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers Skechers

További termékképek, részletesebb leírások Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Skechers, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 27 107 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Skechers
- code EAN 2041102022307
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers Modern és elegáns ruha
27 107 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Skechers

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Skechers Appeal EC Junior Girls Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Skechers), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2041102022307 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése