Vélemények Skechers Bobs At Home Ladies Slippers és termékinformációk

Terméknév: Skechers Bobs At Home Ladies Slippers Női cipők Skechers

Termékleírás: Skechers Bobs At Home Ladies Slippers The Ladies Skechers Bobs At Home Slippers feature a memory foam insole coupled with a faux fur lining and trim for a super warm and comfortable fit while the moulded outsole allows them to be worn outside, completed with the Skechers branding to the side. > Please note: The style you receive may vary from the image shown. > Ladies slippers > Memory foam insole > Faux fur lining and trim > Moulded outsole > Woven upper > Skechers branding > Upper / inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Skechers Bobs At Home Ladies Slippers mert kedvező ár 8 043 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női cipők.

Reviews Skechers Bobs At Home Ladies Slippers
Termék felülvizsgálata Skechers Bobs At Home Ladies Slippers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Skechers Bobs At Home Ladies Slippers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Skechers vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Skechers Bobs At Home Ladies Slippers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Skechers Bobs At Home Ladies Slippers Skechers

További termékképek, részletesebb leírások Skechers Bobs At Home Ladies Slippers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Skechers, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 043 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Skechers
- code EAN 2239214992605
- a termék kategóriában van Női cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Skechers Bobs At Home Ladies Slippers Női cipők
8 043 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női cipők Skechers

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Skechers Bobs At Home Ladies Slippers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Skechers), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2239214992605 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női cipők - További termékek megtekintése