Vélemények Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies és termékinformációk

Terméknév: Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies Modern és elegáns ruha Skechers

Termékleírás: Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies These Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers feature a lightweight flexible construction with a lace up fastening, padded ankle collar, padded tongue and a cushioned memory foam insole, while the textured sole with grip pads offers good traction, while Skechers branding completes the design. > Ladies trainers > Lace up fastening > Padded ankle collar > Padded tongue > Cushioned memory foam insole > Thick midsole > Textured sole > Grip pads > Lightweight > Skechers branding > Upper: leather, inner: textile, sole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies mert kedvező ár 28 268 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies
Termék felülvizsgálata Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Skechers vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies Skechers

További termékképek, részletesebb leírások Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Skechers, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 28 268 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Skechers
- code EAN 2271296032404
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies Modern és elegáns ruha
28 268 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Skechers

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Skechers Flex Appeal 2.0 Trainers Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Skechers), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2271296032404 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése