Vélemények Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers és termékinformációk

Terméknév: Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers Modern és elegáns ruha Skechers

Termékleírás: Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers The Kids Skechers Go Run 400 Proxo Trainers are perfect for any active youngster always on the go, crafted with 5GEN cushioning to the midsole teamed with breathable panels to the upper for a cool and comfortable fit, completed with the Sekchers branding. > Kids trainers > Shaped ankle collar > Touch tape fastening > Elasticated laces > 5GEN cushioning > Moulded outsole > Skechers branding > Upper: Textile / synthetic > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers mert kedvező ár 11 165 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers
Termék felülvizsgálata Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Skechers vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers Skechers

További termékképek, részletesebb leírások Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Skechers, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 165 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Skechers
- code EAN 2033311441154
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers Modern és elegáns ruha
11 165 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Skechers

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Skechers Go Run 400 Proxo Child Boys Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Skechers), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2033311441154 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése