Vélemények Skechers Skybound Ladies Trainers és termékinformációk

Terméknév: Skechers Skybound Ladies Trainers Modern és elegáns ruha Skechers

Termékleírás: Skechers Skybound Ladies Trainers The Skechers Skybound Trainers feature a lightweight design with a shock absorbing midsole and Memory Foam comfort insole for superior comfort and cushioning. > Ladies trainers > Lace-up > Soft woven mesh panels > Action leather overlays > Memory Foam comfort insole > Coated leather / textile upper, Textile inner, Synthetic sole... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Skechers Skybound Ladies Trainers mert kedvező ár 30 119 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Skechers Skybound Ladies Trainers
Termék felülvizsgálata Skechers Skybound Ladies Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Skechers Skybound Ladies Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Skechers vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Skechers Skybound Ladies Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Skechers Skybound Ladies Trainers Skechers

További termékképek, részletesebb leírások Skechers Skybound Ladies Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Skechers, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 30 119 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Skechers
- code EAN 2271398402600
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Skechers Skybound Ladies Trainers Modern és elegáns ruha
30 119 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Skechers

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Skechers Skybound Ladies Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Skechers), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2271398402600 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése