Vélemények Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens és termékinformációk

Terméknév: Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens Férfi ruházat Skins

Termékleírás: Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens The Dynamic Gradient Compression style of this Skins DNAmic Short Sleeve Top boosts circulation and oxygen to the muscles that you're using for reduced muscle fatigue and vibrations when training or running. The top is designed with a crew neck collar and short sleeves and offers a comfortable stretch fit, along with flat lock seams that minimise irritation to the skin. The contrasting panels add to the appearance of the top with Skins branding to finish off the style. > Mens baselayer top > Crew neck > Short sleeves > Flat lock seams > Anti-slip hem > Contrasting panels > Compression fit > Skins branding >Body: 76% nylon 24% elastane > Mesh: 70% nylon 30% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens mert kedvező ár 12 308 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens
Termék felülvizsgálata Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Skins vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens Skins

További termékképek, részletesebb leírások Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Skins, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 308 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Skins
- code EAN 2427527033904
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens Férfi ruházat
12 308 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Skins

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Skins DNAmic Short Sleeve Top Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Skins), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2427527033904 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése