Vélemények Slazenger Air Ball és termékinformációk

Terméknév: Slazenger Air Ball Fitness kiegészítők Slazenger

Termékleírás: Slazenger Air Ball The Slazenger Air Ball is a multi purpose coaching and general practice ball featuring a soft plastic construction unique to Slazenger; delivering life like bounce as pera regular cricket ball. Also popular with dog owners as indestructible doggy balls. The Air ball is excellent for coaching beginners and junior players that are progressing from soft balls to cricket balls. The softness of the Air ball minimises the sting that can occur with other beginner balls. > Senior ball - 6.7cm diameter, approx. weight 4.25oz > Junior ball - 6.1cm diameter, approx. weight 2.60oz > Cricket coaching ball > Ideal for coaching and general practice > Soft plastic construction > Replicates life like bounce > Highly durable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Slazenger Air Ball mert kedvező ár 2 964 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fitness kiegészítők.

Reviews Slazenger Air Ball
Termék felülvizsgálata Slazenger Air Ball

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Slazenger Air Ball -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Slazenger vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Slazenger Air Ball és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Slazenger Air Ball Slazenger

További termékképek, részletesebb leírások Slazenger Air Ball és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Slazenger, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 964 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Slazenger
- code EAN 2852065061605
- a termék kategóriában van Fitness kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Slazenger Air Ball Fitness kiegészítők
2 964 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Fitness kiegészítők Slazenger

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Slazenger Air Ball) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Slazenger), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2852065061605 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fitness kiegészítők - További termékek megtekintése