Vélemények Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs és termékinformációk

Terméknév: Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs Modern és elegáns ruha Slazenger

Termékleírás: Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs A soft yet durable sporting sock, with elasticated hems and iconic Slazenger branding logo. > Children's crew socks > 5 pack > Elasticated hems > Slazenger branding > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs mert kedvező ár 2 208 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs
Termék felülvizsgálata Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Slazenger vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs Slazenger

További termékképek, részletesebb leírások Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Slazenger, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 208 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Slazenger
- code EAN 2413200990305
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs Modern és elegáns ruha
2 208 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Slazenger

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Slazenger Crew Socks 5 Pack Childs) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Slazenger), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2413200990305 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése