Vélemények Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies és termékinformációk

Terméknév: Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies Modern és elegáns ruha Slazenger

Termékleírás: Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies These Ladies Slazenger Invisible 5 Pack Socks have been crafted with cotton rich fabric which delivers great comfort, whist the low-cut design ensures the socks won't be seen and the Slazenger branding completes the look. > Ladies Invisible Socks > Low-cut design > Soft feel fabric > Slazenger branding > 70% Cotton, 27% Polyester, 2% Elastane, 1% Nylon > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies mert kedvező ár 4 131 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies
Termék felülvizsgálata Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Slazenger vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies Slazenger

További termékképek, részletesebb leírások Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Slazenger, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 131 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Slazenger
- code EAN 2411183010508
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies Modern és elegáns ruha
4 131 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Slazenger

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Slazenger Invisible 5 Pack Socks Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Slazenger), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2411183010508 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése