Vélemények Slazenger Large Holdall és termékinformációk

Terméknév: Slazenger Large Holdall Sporttáskák Slazenger

Termékleírás: Slazenger Large Holdall The Slazenger Large Holdall is perfect for transporting all of your sports equipment thanks to the large main compartment and pockets to the ends and front with zip fastening for security. This Holdall has an adjustable shoulder strap and two carry handles for easy transportation and is finished off with Slazenger branding for a sporty look. > Bag > Zip fastenings > Large compartment > Pocket on each end > Pocket to the front > Adjustable shoulder strap > Two carry handles > Slazenger branding > 75cm x 31.5cm x 35cm > Wipe clean with a damp cloth... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Slazenger Large Holdall mert kedvező ár 7 710 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sporttáskák.

Reviews Slazenger Large Holdall
Termék felülvizsgálata Slazenger Large Holdall

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Slazenger Large Holdall -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Slazenger vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Slazenger Large Holdall és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Slazenger Large Holdall Slazenger

További termékképek, részletesebb leírások Slazenger Large Holdall és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Slazenger, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 710 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Slazenger
- code EAN 2702188900001
- a termék kategóriában van Sporttáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Slazenger Large Holdall Sporttáskák
7 710 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sporttáskák Slazenger

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Slazenger Large Holdall) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Slazenger), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2702188900001 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sporttáskák - További termékek megtekintése