Vélemények Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha Slazenger

Termékleírás: Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys The Slazenger Three Quarter Track Pants are the ultimate leisure wear. Built with an elasticated waistband and inner drawstring, mesh lining and two front zip pockets, the look is complete by Slazenger branding. > 3/4 track pants > Elasticated waistband > Inner drawstring > Mesh lining > 2 front zip pockets > Three quarter length > Slazenger embroidered branding > 100% Polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys mert kedvező ár 3 408 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys
Termék felülvizsgálata Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Slazenger vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys Slazenger

További termékképek, részletesebb leírások Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Slazenger, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 408 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Slazenger
- code EAN 2512022031750
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha
3 408 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Slazenger

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Slazenger Three Quarter Track Pants Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Slazenger), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2512022031750 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése