Vélemények Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys Modern és elegáns ruha Slazenger

Termékleírás: Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys These Slazenger Waterproof Trousers are crafted with a waterproof outer layer to give you protection on the green when the weather gets bad. A secure fit is ensured of comfort thanks to its elasticated back panel on the waistband . Its zip fly is teamed with a single popper fastening to ensure you are secured fitted in these trousers. A zipped back pocket is coupled with two zipped pockets on the hips .for storage. These trousers are finished with two zipped fastenings towards the bottom of the legs to allow you to remove these without taking off your shoes . Slazenger branding completes the look. > Trousers > Waterproof > Lightweight > Elasticated waistband > Zip fly > Single popper fastening > One back pocket > Two front pockets > Zipped fastenings to bottom of legs > Slazenger branding > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys mert kedvező ár 6 392 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys
Termék felülvizsgálata Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Slazenger vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys Slazenger

További termékképek, részletesebb leírások Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Slazenger, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 392 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Slazenger
- code EAN 2365027031757
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys Modern és elegáns ruha
6 392 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Slazenger

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Slazenger Waterproof Trousers Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Slazenger), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2365027031757 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése