Vélemények Sluneční brýle HUSKY SNOLY és termékinformációk

Terméknév: Sluneční brýle HUSKY SNOLY Férfi napszemüvegek HUSKY

Termékleírás: Unisex sports sunglasses with dyed colors that are suitable for all-round all-round use. Gear - paper wrapping box - cleaning cloth - Solar filter category: CAT 3 UV400 - antifog effect Material: Polycarbonate... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Sluneční brýle HUSKY SNOLY mert kedvező ár 5 080 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi napszemüvegek.

Reviews Sluneční brýle HUSKY SNOLY
Termék felülvizsgálata Sluneční brýle HUSKY SNOLY

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sluneční brýle HUSKY SNOLY -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából HUSKY vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sluneční brýle HUSKY SNOLY és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sluneční brýle HUSKY SNOLY HUSKY

További termékképek, részletesebb leírások Sluneční brýle HUSKY SNOLY és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu HUSKY, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 080 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó HUSKY
- code EAN 8592287092424
- a termék kategóriában van Férfi napszemüvegek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sluneční brýle HUSKY SNOLY Férfi napszemüvegek
5 080 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi napszemüvegek HUSKY

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sluneční brýle HUSKY SNOLY) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (HUSKY), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592287092424 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi napszemüvegek - További termékek megtekintése