Vélemények Sondico Casual T Shirt Mens és termékinformációk

Terméknév: Sondico Casual T Shirt Mens Férfi ruházat Sondico

Termékleírás: Sondico Casual T Shirt Mens The Sondico Casual T Shirt is designed with a crew neck and short sleeves, boasting a regular fit and patterned print. The fabric is inbuilt with Optivent Technology for moisture management, and complete by Sondico branding. > Men's t-shirt > Crew neck > Short sleeves > Regular fit > Patterned print > Optivent Technology (moisture management) > Sondico branding > 100% Polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Sondico Casual T Shirt Mens mert kedvező ár 3 736 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Sondico Casual T Shirt Mens
Termék felülvizsgálata Sondico Casual T Shirt Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sondico Casual T Shirt Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sondico vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sondico Casual T Shirt Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sondico Casual T Shirt Mens Sondico

További termékképek, részletesebb leírások Sondico Casual T Shirt Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Sondico, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 736 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sondico
- code EAN 2370213624309
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sondico Casual T Shirt Mens Férfi ruházat
3 736 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Sondico

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sondico Casual T Shirt Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sondico), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2370213624309 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése