Vélemények Sondico Milano Football Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Sondico Milano Football Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha Sondico

Termékleírás: Sondico Milano Football Shirt Junior Boys This Sondico Milano Football Shirt is crafted with OptiVent technology which helps you stay cooler for longer with its breathable and ventilated material. This shirt features long sleeves, a crew neck and elasticated cuffs. It is lightweight with a striped pattern, embroidered logo and is complete with Sondico branding. > Football shirt > Long sleeves > Crew neck > Elasticated cuffs > Lightweight > Breathable > Stripe pattern > OptiVent technology > Embroidered logo > Sondico branding > Shell: 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Sondico Milano Football Shirt Junior Boys mert kedvező ár 1 662 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Sondico Milano Football Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Sondico Milano Football Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sondico Milano Football Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sondico vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sondico Milano Football Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sondico Milano Football Shirt Junior Boys Sondico

További termékképek, részletesebb leírások Sondico Milano Football Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Sondico, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 662 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sondico
- code EAN 2620085082357
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sondico Milano Football Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha
1 662 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Sondico

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sondico Milano Football Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sondico), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2620085082357 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése