Vélemények Sondico Precision Woven Jacket Mens és termékinformációk

Terméknév: Sondico Precision Woven Jacket Mens Férfi ruházat Sondico

Termékleírás: Sondico Precision Woven Jacket Mens The Sondico Precision Woven Jacket for men offer a stylish and lightweight jacket perfect for training in. The jacket features a full zip fastening, long sleeves and cuffed collars for a warm feel. The jacket also comes with an elasticated waistband for secure fit. The sondico logo is stitched onto the right hand chest. > Mens jacket > Full zip fastening > Long sleeve > Sondico branding > Elasticated cuffs > Elasticated waist > Two zip pockets > 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Sondico Precision Woven Jacket Mens mert kedvező ár 5 154 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Sondico Precision Woven Jacket Mens
Termék felülvizsgálata Sondico Precision Woven Jacket Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sondico Precision Woven Jacket Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Sondico vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sondico Precision Woven Jacket Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sondico Precision Woven Jacket Mens Sondico

További termékképek, részletesebb leírások Sondico Precision Woven Jacket Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Sondico, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 154 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Sondico
- code EAN 2600493302155
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sondico Precision Woven Jacket Mens Férfi ruházat
5 154 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Sondico

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sondico Precision Woven Jacket Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Sondico), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2600493302155 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése