Vélemények Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm és termékinformációk

Terméknév: Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm Darabszőnyeg

Termékleírás: Egy beltéri kiegészítőt keres, amely megtӧri az egyhangúságok? Ebben az esetben a Sonil szőnyeg a megoldás. A szőnyeget a vintage stílus inspirálta. A vidám színek és a romantikus minták minden szobát varázslattal és bájjal tӧltenek fel. A Sonil szőnyeg puha menedéket biztosít lábainak. Poliészterből készült, amelyre jellemző a puhaság, a nagy ellenállóképesség és az anyag jól megőrzi az alakján.  A poliészter kӧnnyű és puha, ezért használják, mint kiegészítő anyagot a szőnyegek lágyításához. A poliészter szőnyegek megfelelnek háztartásoknak, de a kevésbé frekventált kereskedelmi helyiségekbe is használhatóak. Nagyon ellenállóak a vízben oldódó foltokkal szemben, nem szívják fel a nedvességet, ellenállóak, nem csavarodnak és állandó színűek.   ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm mert kedvező ár 8 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Darabszőnyeg.

Reviews Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm
Termék felülvizsgálata Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm

További termékképek, részletesebb leírások Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8680798002800
- a termék kategóriában van Darabszőnyeg


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm Darabszőnyeg
8 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Darabszőnyeg

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Sonil darabszőnyeg, 80 x 150 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8680798002800 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Darabszőnyeg - További termékek megtekintése