Vélemények SoulCal Cork Childrens Sandals és termékinformációk

Terméknév: SoulCal Cork Childrens Sandals Modern és elegáns ruha SoulCal

Termékleírás: SoulCal Cork Childrens Sandals The Kids SoulCal Cork Sandals are perfect for the summer, featuring adjustable triple buckle fastenings to the upper along with a cork cushioned insole for a super comfortable fit, complete with the Soulcal branding. > Kids sandals > Triple buckle fastening > Cushioned insole > Cork midsole > Moulded outsole > SoulCal branding > Upper: Synthetic > Inner: Leather / textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék SoulCal Cork Childrens Sandals mert kedvező ár 4 815 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews SoulCal Cork Childrens Sandals
Termék felülvizsgálata SoulCal Cork Childrens Sandals

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a SoulCal Cork Childrens Sandals -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából SoulCal vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket SoulCal Cork Childrens Sandals és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok SoulCal Cork Childrens Sandals SoulCal

További termékképek, részletesebb leírások SoulCal Cork Childrens Sandals és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu SoulCal, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 815 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó SoulCal
- code EAN 2033255111205
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

SoulCal Cork Childrens Sandals Modern és elegáns ruha
4 815 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha SoulCal

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (SoulCal Cork Childrens Sandals) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (SoulCal), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2033255111205 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése