Vélemények SoulCal Fashion Joggers Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: SoulCal Fashion Joggers Junior Boys Modern és elegáns ruha SoulCal

Termékleírás: SoulCal Fashion Joggers Junior Boys These SoulCal Fashion Joggers are crafted with a ribbed waistband and drawstring fastening. They have elasticated hems as well as 2 open pockets. These joggers feature a soft fleece lining and are a lightweight construction. They are in a block colour with an embroidered logo and are complete with SoulCal branding. > Joggers > Ribbed waistband > Drawstring fastening > Elasticated hems > 2 open pockets > Soft fleece lining > Lightweight > Block colour > Embroidered logo > SoulCal branding > 93% cotton, 7% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék SoulCal Fashion Joggers Junior Boys mert kedvező ár 3 207 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews SoulCal Fashion Joggers Junior Boys
Termék felülvizsgálata SoulCal Fashion Joggers Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a SoulCal Fashion Joggers Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából SoulCal vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket SoulCal Fashion Joggers Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok SoulCal Fashion Joggers Junior Boys SoulCal

További termékképek, részletesebb leírások SoulCal Fashion Joggers Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu SoulCal, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 207 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó SoulCal
- code EAN 2327003221750
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

SoulCal Fashion Joggers Junior Boys Modern és elegáns ruha
3 207 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha SoulCal

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (SoulCal Fashion Joggers Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (SoulCal), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2327003221750 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése