Vélemények SoulCal High Neck Bikini Bottoms és termékinformációk

Terméknév: SoulCal High Neck Bikini Bottoms Modern és elegáns ruha SoulCal

Termékleírás: SoulCal High Neck Bikini Bottoms Step into summer with the SoulCal Bikini bottoms.They are constructed from a stretchy fabric and feature an elasticated waist for a secure and comfortable fit. They have an all over pattern for a stylish finish. > Ladies bikini bottoms > Elasticated waist > All over pattern > SoulCal branding > Shell: 85% polyester, 15% spandex > Lining: 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék SoulCal High Neck Bikini Bottoms mert kedvező ár 2 402 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews SoulCal High Neck Bikini Bottoms
Termék felülvizsgálata SoulCal High Neck Bikini Bottoms

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a SoulCal High Neck Bikini Bottoms -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából SoulCal vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket SoulCal High Neck Bikini Bottoms és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok SoulCal High Neck Bikini Bottoms SoulCal

További termékképek, részletesebb leírások SoulCal High Neck Bikini Bottoms és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu SoulCal, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 402 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó SoulCal
- code EAN 2354284305107
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

SoulCal High Neck Bikini Bottoms Modern és elegáns ruha
2 402 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha SoulCal

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (SoulCal High Neck Bikini Bottoms) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (SoulCal), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2354284305107 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése