Vélemények SoulCal Swimsuit Ladies és termékinformációk

Terméknév: SoulCal Swimsuit Ladies Egyrészes SoulCal

Termékleírás: SoulCal Swimsuit Ladies Top up your tan in this SoulCal Swimsuit which is crafted with a bold all over pattern for a look that will get you noticed! Styled with a stretchy fabric that is constructed with a halter neck tie fastening with removable padded bra cups for added support. > Swimsuit > All over pattern > Stretchy > Flat lock seams > Halter neck tie fastening > Removable bra cups > SoulCal branding > Shell : 82% nylon, 18% elastane > Lining : 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék SoulCal Swimsuit Ladies mert kedvező ár 4 131 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Egyrészes.

Reviews SoulCal Swimsuit Ladies
Termék felülvizsgálata SoulCal Swimsuit Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a SoulCal Swimsuit Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából SoulCal vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket SoulCal Swimsuit Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok SoulCal Swimsuit Ladies SoulCal

További termékképek, részletesebb leírások SoulCal Swimsuit Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu SoulCal, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 131 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó SoulCal
- code EAN 2354201913101
- a termék kategóriában van Egyrészes


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

SoulCal Swimsuit Ladies Egyrészes
4 131 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Egyrészes SoulCal

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (SoulCal Swimsuit Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (SoulCal), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2354201913101 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Egyrészes - További termékek megtekintése