Vélemények SoulCal Triangle Bikini Top Ladies és termékinformációk

Terméknév: SoulCal Triangle Bikini Top Ladies Modern és elegáns ruha SoulCal

Termékleírás: SoulCal Triangle Bikini Top Ladies Look stylish on the poolside with this bikini top from SoulCal. It has triangular shaped cups and self tie straps which fasten behind the neck and back for a more customised fit. The bikini is padded for extra support and has coloured detailing to give it that eye catching edge. > Bikini top > Triangle cups > Padded > Self tie > Spaghetti straps > Brightly coloured > Soulcal branding > Shell: 85% polyester, 15% spandex > Lining: 100% polyester... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék SoulCal Triangle Bikini Top Ladies mert kedvező ár 2 402 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews SoulCal Triangle Bikini Top Ladies
Termék felülvizsgálata SoulCal Triangle Bikini Top Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a SoulCal Triangle Bikini Top Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából SoulCal vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket SoulCal Triangle Bikini Top Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok SoulCal Triangle Bikini Top Ladies SoulCal

További termékképek, részletesebb leírások SoulCal Triangle Bikini Top Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu SoulCal, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 402 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó SoulCal
- code EAN 2354323223102
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

SoulCal Triangle Bikini Top Ladies Modern és elegáns ruha
2 402 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha SoulCal

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (SoulCal Triangle Bikini Top Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (SoulCal), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2354323223102 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése