Vélemények SoulCal Two Strap Sandals Child Boys és termékinformációk

Terméknév: SoulCal Two Strap Sandals Child Boys Modern és elegáns ruha SoulCal

Termékleírás: SoulCal Two Strap Sandals Child Boys These SoulCal Two Strap Sandals feature a double touch and close strap fastening, padded ankle, cushioned footbed, thick midsole, textured grip sole plus SoulCal branding to finish. > Boy's sandals > 2 touch and close fastening straps > Padded ankle > Cushioned footbed > Thick midsole > Textured grip sole > SoulCal branding > Upper: textile/synthetic, inner: textile, sole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék SoulCal Two Strap Sandals Child Boys mert kedvező ár 6 202 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews SoulCal Two Strap Sandals Child Boys
Termék felülvizsgálata SoulCal Two Strap Sandals Child Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a SoulCal Two Strap Sandals Child Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából SoulCal vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket SoulCal Two Strap Sandals Child Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok SoulCal Two Strap Sandals Child Boys SoulCal

További termékképek, részletesebb leírások SoulCal Two Strap Sandals Child Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu SoulCal, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 202 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó SoulCal
- code EAN 2033217021009
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

SoulCal Two Strap Sandals Child Boys Modern és elegáns ruha
6 202 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha SoulCal

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (SoulCal Two Strap Sandals Child Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (SoulCal), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2033217021009 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése