Vélemények Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens és termékinformációk

Terméknév: Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens Modern és elegáns ruha Speedo

Termékleírás: Speedo Endurance+ Boom Jammers Mens Enjoy a smooth ride through the water in these Speedo Endurance Boom Jammers, crafted with an elasticated waistband, internal drawstring and in-built Endurance+ technology for a 100% chlorine resistant wear that is quick drying and has a high resistance to fading. Pattern and colour contrasting panelling sits to the side of each leg for an eye-catching wear, with Speedo branding embroidered to one side of the waistband to complete the look. > Men's swimming jammers > Elasticated waistband > Internal drawstring > Endurance+ technology > 100% chlorine resistant wear > Quick drying > High resistance > Pattern and colour contrasting panelling > Speedo branding > Body: 53% Polyester, 47% PBT Polyester > Lining: 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens mert kedvező ár 7 038 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens
Termék felülvizsgálata Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Speedo vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens Speedo

További termékképek, részletesebb leírások Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Speedo, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 038 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Speedo
- code EAN 2358165483106
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens Modern és elegáns ruha
7 038 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Speedo

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Speedo Edurance Plus Boom Jammer Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Speedo), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2358165483106 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése