Vélemények Speedo Rift Mask és termékinformációk

Terméknév: Speedo Rift Mask Tartozékok úszáshoz Speedo

Termékleírás: Speedo Rift Mask The Speedo Rift Mask is perfect for open water training, designed as a hybrid mask that uses Biofuse technology that allows for maximum comfort and visibility. These Speedo goggles also feature anti fog technology along with UV protection for greater clarity while in the water, completed with the Speedo logo to the centre of the mask. > Open water goggles > Hybrid design > Multi density frame > Soft seal > Ultra anti fog impregnated lenses > UV protection > Speedfit adjustment > Flexible frame > Speedo branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Speedo Rift Mask mert kedvező ár 13 131 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tartozékok úszáshoz.

Reviews Speedo Rift Mask
Termék felülvizsgálata Speedo Rift Mask

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Speedo Rift Mask -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Speedo vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Speedo Rift Mask és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Speedo Rift Mask Speedo

További termékképek, részletesebb leírások Speedo Rift Mask és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Speedo, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 131 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Speedo
- code EAN 2885072560007
- a termék kategóriában van Tartozékok úszáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Speedo Rift Mask Tartozékok úszáshoz
13 131 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Tartozékok úszáshoz Speedo

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Speedo Rift Mask) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Speedo), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2885072560007 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tartozékok úszáshoz - További termékek megtekintése